Kiemelt ajánlatok

Szalóki Üdülőház

Elisabeth apartman

Hanga Vendégház

Puskás Vendégház és Családi Pince

Bónom-zugi nyaraló

Balogh-Szatmári Kúria

Legénd Üdülőfalu

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Garzó Tanya Vendégház

Csali Vendégház Tisza-tó

Életfa vendégház

Fekete Macska Panzió

Spirit Apartman

Két Jóbarát Apartmanház

Margaréta Apartman Ház

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Platán Panzió

Kőtenger Panzió

Táltos Vigadó és Vendégház

Heves megye, Szilvásvárad, Fenyves u. 2.

Étterem és szálláshely

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve: HAJMÁSI ANDREA
Telefon: 06/36/355-752
Mobil: 06-30-90-35-169
E-mail cím: taltosvigado@t-online.hu
Weboldal: www.taltosvigado.hu

Szálláshely bemutatása:

Vállalkozásunk - igazi, klasszikus értelemben vett családi vállalkozás - a hozzánk betérők teljes körű kiszolgálását tűzte zászlajára: mind az étkeztetés, mind pedig az elszállásolás tekintetében.

Annak, aki gyermekkorától kezdve a hagyományos, házias ételekhez szokott, annak azért; aki meg netán csak hallomásból ismeri nagymamáink konyhájának ízeit, s a gyorséttermek papírba csomagolt szalma(ízű)-krumplija után belekóstolni vágyik azokba, annak meg azért. A bableves és falusi habart krumplileves füstölt csülökkel és házikolbásszal, vagy a Kakastaréj- és kakastöke-pörkölt túrós csuszával csak felvillantják ezen étkek sorát, mert a valóságban 30-35 féle étel közül választhat nálunk a Kedves Vendég. Frissensültek, hal- és vadételek, vegatariánus ételek, a Főnökasszony ajánlata… a teljes oldal is kevés lenne mindet fölsorolni.

Természetesen csoportokat is fogadunk, és kedvezményt is adunk az árainkból.

Éttermünk külön specialitása az augusztus 20-hoz köthető gulyás-főzőverseny - az ünnephez közeli, alkalmazkodó napján az esztendőnek. Ennek híre ma már országos - éjszakába nyúló magyar nóta-, operett- és könnyűzenei műsorral, a hazai előadók legrangosabb előadóinak közreműködésével.

A lovas tanyához vezető út mentén, a főutcáról nyíló Fenyves u. 2. szám alatt tessék minket keresni - versenyek és bemutatók alkalmával díszes felszerszámozottságukban rendre előttünk vonulnak el a fogatok.

Ugyanitt - egyebek iránt pedig csendes, nyugodt környezetben - található az a kétszobás apartman is, amelyet szintén jó szívvel ajánlunk, több gyermekes családoknak, egy-egy hétvégét gondtalanul eltölteni vágyó baráti táraságoknak is.


   


Vissza a kereséshez »